Nieuwe kloofmachine en vultafel opgehaald!

Nieuwe kloofmachine en vultafel opgehaald!

Afgelopen zaterdag hebben wij onze nieuwe kloofmachine bij de Tajfun dealer in Noord-Brabant opgehaald! Met deze nieuwe machine hopen we de komende jaren voor al onze klanten opnieuw een hele hoop hout storingsvrij te kunnen kloven. De zaagkloofmachine is van hetzelfde merk en type als waar wij hiervoor mee hebben gewerkt, aangezien deze machine zich door de jaren heen als zeer betrouwbaar heeft bewezen. Wat nieuw is is dat we een vultafel bij de machine hebben, waardoor de toevoer van het hout automatisch gaat en er ruim twee m3 aan stammen aan voorraad op de tafel gelegd kan worden. Hierdoor kan de aan- en afvoer van het hout gedaan kan worden met slechts één heftruck, kraan of shovel. Ook zijn er geen extra handen meer nodig om de stammen goed de machine in te begeleiden. Aangezien de machine altijd inclusief bediening wordt verhuurd, is daarom één extra persoon voldoende om op een dag maximaal gebruik te maken van de capaciteit van onze zaagkloofmachine. Daarnaast is ook de kloofmachine voorzien van kleine verbeteringen ten opzichte van de oude, waardoor het kloven vanaf nu nog sneller kan gaan!

Deel:

Ander Nieuws

Zagen en kloven Onstwedde

Afgelopen weekend hebben wij weer ca. 40m3 hout gekloofd. Deze keer in Onstwedde. We hebben onze eigen trekker gebruikt als aandrijving.

Dutch worms Oostwold

Afgelopen zaterdag hebben we met onze zaagkloofmachine maar liefst 80 ibc containers essenhout gekloofd

Hulz Hout in Blijham

Afgelopen vrijdag hebben wij voor Hulz Hout in Blijham met onze zaagkloofmachine weer ca. 40m3 haardhout gekloofd. Dankzij de lange stammen van ca. 6m en

Stuur ons een bericht