Nieuwe kloofmachine en vultafel opgehaald!

Nieuwe kloofmachine en vultafel opgehaald!

Afgelopen zaterdag hebben wij onze nieuwe kloofmachine bij de Tajfun dealer in Noord-Brabant opgehaald! Met deze nieuwe machine hopen we de komende jaren voor al onze klanten opnieuw een hele hoop hout storingsvrij te kunnen kloven. De zaagkloofmachine is van hetzelfde merk en type als waar wij hiervoor mee hebben gewerkt, aangezien deze machine zich door de jaren heen als zeer betrouwbaar heeft bewezen. Wat nieuw is is dat we een vultafel bij de machine hebben, waardoor de toevoer van het hout automatisch gaat en er ruim twee m3 aan stammen aan voorraad op de tafel gelegd kan worden. Hierdoor kan de aan- en afvoer van het hout gedaan kan worden met slechts één heftruck, kraan of shovel. Ook zijn er geen extra handen meer nodig om de stammen goed de machine in te begeleiden. Aangezien de machine altijd inclusief bediening wordt verhuurd, is daarom één extra persoon voldoende om op een dag maximaal gebruik te maken van de capaciteit van onze zaagkloofmachine. Daarnaast is ook de kloofmachine voorzien van kleine verbeteringen ten opzichte van de oude, waardoor het kloven vanaf nu nog sneller kan gaan!

Deel:

Ander Nieuws

Koops Boomkap & Grondverzet

Afgelopen weekend hebben wij met de zaagkloofmachine voor Koops Boomkap & Grondverzet in Harpel bijna 100m3 hout gekloofd.

Nieuwe Stihl Kettingzaag!

Vandaag konden wij onze nieuwe Stihl kettingzaag ophalen. Deze krachtige nieuwe zaag zorgt ervoor dat een boomstam die te dik is om machinaal te verwerken

Stuur ons een bericht